MERKEN

[comfort zone]

[comfort zone] is in 1996 opgericht in de Italiaanse stad Parma, door de Italiaanse farmaceut dr. Davide Bollati. Ze voorzien een complete lijn van regeneratieve, effectieve en duurzame gezichts- en lichaamsproducten, behandelingen en rituelen.

De constante innovatie, geleid door het interne team van meer dan 40 wetenschappers, is geïnspireerd op de Wetenschappelijke Botanische Tuin in het [comfort zone]-dorp in Parma, en wordt versterkt door 25 jaar professionele expertise, waardoor [comfort zone] een leider is geworden in de internationale spa en wellness industrie. Bij ons kan je terecht voor de verkoop producten en de gelaatsverzorgingen van [comfort zone].

Ze gaan voor duurzaamheid, kiezen voor hoogwaardige natuurlijke ingrediënten die de huid en de planeet respecteren. De lijnen zijn gemaakt in Italië met hernieuwbare bronnen.

Ze staan voor recyclebare verpakkingen, volledig CO2-gecompenseerd.

Ze kiezen om geen siliconen, dierlijke bijproducten , minerale olie, kunstmatige kleurstoffen, SLS te gebruiken. De producten zijn geschikt voor veganisten, hebben een klinisch bewezen werkzaamheid en zijn dermatologisch getest.

Glo skin beauty

Bij Glo Skin Beauty staan ze ervoor dat huidverzorging ‘selfcare’ is en dat de producten die je elke dag gebruikt een groot verschil moeten maken voor je gezondheid en welzijn. Ze doen obsessief onderzoek naar de formuleringen om bewust schone, klinisch bewezen huidverzorging en cosmetica samen te stellen. Aangedreven door actieve ingrediënten van de volgende generatie, gemaakt om echte verandering in je huid teweeg te brengen. Dit bij skin care producten maar ook door de make-up.

De minerale make-up is rijk aan antioxidanten. Ze bevatten een gepatenteerde mix van vitamine A, C en E en groene thee-extract voor verhoogde antioxidantbescherming. De make-up is talkvrij, dus ook geschikt voor acne huiden.  Deze make-up laat je huid ademen en verstopt de poriën niet. Door de zachte formuleringen is deze make-up ook geschikt voor de meest gevoelige huiden.

De producten zijn ook nooit getest op dieren. De meeste producten zijn Vegan. Op enkele producten na, zijn er geen dierlijke ingrediënten gebruikt. Ze bevatten ook geen parabenen, minerale olie en sulfaten.

In 2019 ben ik gestart met het verdelen van de minerale make-up en sinds kort ben ik ook overtuigd door de skin care producten. Deze ga je geleidelijk aan zien verschijnen in het salon.

ROYX PRO

Voor de suikerontharing werken we met het Poolse topmerk ‘ROYX PRO’.  Zij brengen zorgvuldig gekozen en natuurlijke producten op de markt die ontwikkeld zijn voor en door suikerprofessionals.

Op de ingrediëntenlijst vind je enkel natuurlijke en pure stoffen met verzorgende en hydraterende eigenschappen terug. Deze trendsetter blinkt uit in kwaliteit, onderscheidt zich in de markt op vlak van innovatie en creativiteit en heeft een hygiënische suikeroplossing voor de meest gevoelige huid en meest gevoelige zones.

Suikerontharing is een verfijnde ontharingstechniek die alle haartjes vanaf de wortel verwijdert met waardoor ze fijner en dunner terugkomen. De pasta kan aangebracht worden op het volledige lichaam en gelaat.

 

Op 10 maart 2019 mocht ik mijn ‘100% suiker salon’ -award in ontvangst nemen omdat ik enkel suikerontharing aanbied in het salon en het suikeren helemaal in de vingers heb.

Daarnaast werd ik op 20 april 2021 bekroond tot een echte SUGAR QUEEN. Dit wil zeggen dat ik bij de Top 25 van de ROYX PRO suikerinstituten behoor. Iets waar ik heel trots op ben en Hilde super dankbaar voor ben.

Vitaliderma

Het Spaanse merk, Vitaliderma, werd opgericht door Claudia Sissingh met haar natuurlijke en holistische aanpak. Claudia heeft bij de start van Vitaliderma meer dan 30 jaar ervaring in vele grote internationale cosmeticabedrijven. Na veel jaren  onderzoek kwam Claudia tot 2 conclusies:

  • De huidige producten op de markt zijn té kunstmatig, ze bieden mooie resultaten maar dit kan natuurlijker.
  • De huidproblemen moeten dieper benaderd worden. Niet alleen langs de buitenkant, maar ook langs binnen.

“Een huid straalt wanneer je gelukkig en gezond bent. Het start van binnenuit.”

In 2006 verhuisde Claudia naar Spanje waar ze een skin care clinic opende. Na een ontmoeting met een dermatoloog, die erg in de visie en verhaal van Claudia geloofde, was de start van het ontwikkelen van haar eigen producten gemaakt.

Het product, Detox Swiss Cure, werd als eerste product op de markt gebracht in 2009. Dit was 1/3 van het Vitaliderma Skin Detox Programma en was meteen de start van het Vitaliderma avontuur.

De kruidenpeel / het programma is te vinden in de meest exclusieve instituten in Spanje en de landen daar rond. Het kan ingezet worden om de huid eerst te resetten en vervolgens te behandelen.

CELESTETIC

Van CELESTETIC gebruiken we bij Skin First vooral de apparaten, peels en de serums voor microneedling tijdens de behandelingen. Ze zijn het eerste Belgische laboratorium voor medi esthetiek. Zij richten zich vooral op huidverbetering waar ik in het salon al vele mooie resultaten mee behaalde.

De missie van Celestetic is technologische innovaties te combineren met wetenschap en farmaceutica, met als doel producten en toestellen op de markt te zetten die écht het verschil maken op uw huid.